Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vi söker löpande nya medarbetare så kontakta oss gärna!

Daniel: 0736-00 43 84

Dick: 0703-11 56 32

Ekonomi: 0732-14 99 88

Vår historia

Löftadalens plåtslageri AB är ett kundorienterat plåtslageri med fokus på kvalitet.


Företaget bildades under 50-talet och sedan dess har företaget bedrivit traditionellt byggnadsplåtslageri. 1989 blev företaget ett aktiebolag och fick i och med det namnet: LÖFTADALENS PLÅTSLAGERI AB. Företaget har fram till mars 2016 bedrivits i egen fastighet i Frillesås, söder om Kungsbacka. Numera finns vi på Fjärås Industriväg 6 i Fjärås.


De nuvarande ägarna köpte företaget i september 2010 och sedan dess har en hel del förbättringar införts, som bland om- och utbyggnad av de befintliga lokalerna och köp av nya lokaler på annan ort.


Daniel och Dick, båda födda -72, har känt varandra sen barnsben. Tillsammans började de som lärlingar på Hisingsstads Bleck & Plåt i Göteborg redan som 16 åringar. Där stannade de kvar i 5 år. Därefter började de båda arbeta för VARLA UK och började sedermera ha hela Storbritannien som arbetsplats.

Det var under den här perioden som kunskaperna inom Rheinzink grundades. Efter några år i England återvände de till Sverige. Dock blev deras Sverige besök inte långvarigt då de under sin anställning på Varla Plåt fick möjligheten att arbeta både i Norge och i Tyskland för att slutligen återigen landa på svensk mark. Där skildes deras arbetsställen då de fick anställning på olika plåtslageri.


Daniel och Dick ville återigen arbeta tillsammans och de bestämde sig då för att starta något eget.

Innan de tillsammans bestämde sig för att köpa upp Löftadalens Plåtslageri så arbetade Daniel på Vasastadens Bleck & Plåt och Dick på Hisingsstads Bleck & Plåt


Vi uppdaterar vår hemsida hela tiden så titta in med jämna mellanrum för att inte missa våra referens arbeten.